Pages Menu
Categories Menu
Divendres Arremangar-se

Divendres Arremangar-se

Els divendres arremangar-se són un espai d’assessorament col∙lectiu (inspirat en el funcionament dels espais d’assessorament i empoderament de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca) on poder tant intercanviar experiències i sabers entre iguals com aprendre de persones amb experiències significatives.

Són 8 tardes de divendres i un dissabte sencer facilitades per Andrea Calsamiglia. Aquest espai consta de diverses parts:

Compartint…“: Els participants poden presentar els seus projectes, plantejar dubtes, reptes…. als quals s’estan enfrontant amb el seu projecte de manera que puguin rebre el feedback d’altres projectes o persones.

Tallers col•lectius“: Debats o tallers al voltant d’aspectes que ens interessen per el desenvolupament dels nostres projectes (lideratges, avaluacions, conflictes, fiscalitat, crèdits …). Descidirem durant les primeres sessions quins temes volem treballar.

Entrevistes col•lectives”. Rebrem la visita de membres de projectes col∙lectius que puguin inspirar‐nos per les seves vivències i trajectòries, entre tots els entrevistem per poder llegar entre línies.


 

Encara no tenim el calendari de visites però aquí podeu veure com referent quines van ser les visites d’edicions anteriors.

 

Visites de la primera edició…

A més dels mòduls formatius, en el marc del programa Estarter també oferim els divendres col·laboratius on diferents professionals, entitats i col·lectius ens visiten per explicar-nos les seves vivències i experiències a tall d’inspiració… En aquesta edició s’arremanguen…

 

Colau Martinez_estArterCom ha estat l’experiència organitzativa a la PAH des de la seva fundació?
Ada Colau i Lucía Martin, co-fundadoras de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.
[ video ]


Ronda_estArterSi tornéssiu a començar que faries igual i què diferent en el cooperativisme i l’economia solidària?
Joan Lluís Jornet,cofundador i ex-gerent de la cooperativa Col·lectiu Ronda de més de 100 socis treballadors i 35 anys d’història; Jordi Via cofundador i responsable de desenvolupament de projectes de la Cooperativa d’assegurances ètiques ARÇ amb 30 anys d’història. Tots dos són cofundadors de la Xarxa d’Economia Solidària.
[ video ]


Fiare_estArterQue hem de saber per buscar finançament ètic als nostres projectes?
Jordi Ibáñez, avaluador de projectes de Fiare Banca Ètica i un responsable de la comissió tècnica de Coop57.
[ video ]


Subirats_estArterCom crear les condicions per a una nova política des d’experiències col·laboratives i cooperatives?
Joan Subirats, catedràtic ciència política i Fernando Pindado advocat expert en moviment associatiu i ex-sotsdirector de participació ciutadana de la Generalitat.
[ video ]


Amnistia_estArterCom comunicar cap a dins i cap a fora?
Marco Roselló responsable de comunicació de Som Energia i Daniel Vilaró responsable de comunicació d’Amnistia Internacional Catalunya.
[ video ]