Pages Menu
Categories Menu

Postejat per el ag. 14, 2014 a General

Esfera Invisible

Si estàs interessada o interessat l’Estarter és perquè formes part d’un projecte col·lectiu o estàs pensant en la possibilitat de co-crear-lo. Estàs acceptant el repte de liderar conjuntament amb altres persones un projecte. Aquesta tasca et retarà contínuament alhora que donarà moments inolvidables. Un dels principals reptes i satisfaccions alhora de tirar endavant projectes col·lectius són precisament les relacions humanes. La manera en la qual les afrontem és, per tant, una qüestió central alhora de desenvolupar les nostres habilitats de co-lideratge.

Durant l’esfera invisible adquiriràs algunes de les eines necessàries per poder establir relacions fortes i sostenibles amb els teus companys/es de projecte. Ens agradi o no en el procés de crear i treballar colze a colze amb altres persones haurem de lidiar amb irritacions, conflictes i dificultats que ens agradaria poder fer desaparèixer per poder enfocar-nos en tirar endavant el projecte. Però les relacions humanes no segueixen la mateixa lògica… La bona notícia és que les relacions humanes també en tenen una de lògica, durant l’esfera introduirem una manera nova d’entendre les relacions que ajuden a donar explicació a situacions que d’entrada se’ns poden presentar com a caòtiques o irracionals.

Partirem de la teva pròpia visió i el teu propi posicionament personal. La relació que tens amb tu mateix/a i el teu propi auto coneixement és fonamental alhora d’establir relacions conscients amb els altres. Posteriorment i de forma no lineal posarem atenció a:

  • Eines bàsiques de treball amb un/a mateix/a
  • Habilitats comunicatives: comunicació intencional, comunicació no intencional, dobles senyals.
  • La gestió del camp emocional del grup: el grup com un sistema, rols, rols fantasma, límits, moments àlgids o punts calents…